duwtjeinderug.nl - anoek binnerts - 06-24925130

adres

Anoek Binnerts-Brouwer
Duwtjeinderug
Praktijk voor Integratieve Kindertherapie

Bachdreef 12
3845 AM Harderwijk
tel: 06-24925130
email: anoek[at]duwtjeinderug.nl
internet: www.duwtjeinderug.nl

(De praktijk is recent verhuisd van Houten naar Harderwijk)


Grotere kaart weergeven

Of klik direct voor een routebeschrijving vanuit:

Komende vanuit richting Ermelo / Putten:
Volg de Harderwijkerweg (N303), neem bij de grote rotonde (met de bollen) de 3e afslag naar Drielanden (Groene Zoomweg). Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Westermeenweg. Neem op de 2e rotonde de 2e afslag naar de Drielandendreef. Neem de 1e afslag naar de Bachdreef. U vindt de Praktijk voor Kindertherapie Duwtjeinderug op Bachdreef nr. 12 en kunt op eigen terrein parkeren.

Komende vanuit richting Amersfoort / Hoevelaken / Nijkerk:
Volg A28 naar Zwolle. Neem afslag 12 Ermelo/Harderwijk-West. Sla rechtsaf naar de Oranjelaan (N303). Neem bij de grote rotonde (met de bollen) de 1e afslag naar Drielanden (Groene Zoomweg). Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Westermeenweg. Neem op de 2e rotonde de 2e afslag naar de Drielandendreef. Neem de 1e afslag naar de Bachdreef. U vindt de Praktijk voor Kindertherapie Duwtjeinderug op Bachdreef nr. 12 en kunt op eigen terrein parkeren.

Komende vanuit richting Zeewolde:
Rijd Harderwijk binnen vanaf de knardijk (N302), alsmaar rechtdoor (de weg gaat over in de Ceintuurbaan). Neem bij de grote rotonde (met de bollen) de 2e afslag naar Drielanden (Groene Zoomweg). Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Westermeenweg. Neem op de 2e rotonde de 2e afslag naar de Drielandendreef. Neem de 1e afslag naar de Bachdreef. U vindt de Praktijk voor Kindertherapie Duwtjeinderug op Bachdreef nr. 12 en kunt op eigen terrein parkeren.

Komende vanuit richting Nunspeet:
Volg A28 naar Amersfoort. Neem afslag 12 Ermelo/Harderwijk-West. Sla linksaf naar de Oranjelaan (N303). Neem bij de grote rotonde (met de bollen) de 1e afslag naar Drielanden (Groene Zoomweg). Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Westermeenweg. Neem op de 2e rotonde de 2e afslag naar de Drielandendreef. Neem de 1e afslag naar de Bachdreef. U vindt de Praktijk voor Kindertherapie Duwtjeinderug op Bachdreef nr. 12 en kunt op eigen terrein parkeren.