Meer duwtjes

Naast Integratieve Kindertherapie verzorgt Duwtje in de Rug ook:

 • filosoferen met kinderen (TIP!)
  Primeur in Harderwijk! In groepjes van maximaal 6 kinderen werken en praten we over onderwerpen die ons bezig houden of waar we juist nog nooit over nagedacht hebben. Filosoferen is een leuke en originele setting die kinderen stimuleert hun gevoel onder woorden te brengen, hun mening te uiten en te beargumenteren. Kinderen oefenen het luisteren naar elkaar en respectvol omgaan met de mening van anderen. Maar in de eerste plaats is het vooral een gezellige ontdekking.
 • weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen
  In kleine groepjes leren kinderen op een adequate manier voor zichzelf opkomen. Een leuke training waarbij de nadruk vooral ligt op waar de kinderen al goed in zijn en hoe ze dát kunnen gebruiken om zich prettiger te voelen in de klas, het gezin of de sportclub.
 • oudertrainingen
  In een training van 3 avonden leert u wat een positieve houding doet in de opvoeding van en omgang met uw kind(eren). Ook zal er veel ruimte zijn voor opvoedvragen, zodat de handen uit het haar kunnen!
 • lezingen, workshops en studiedagen
  Voor scholen, kinderdagverblijven en andere professionals. De onderwerpen lopen uiteen van problemen met ‘lastig’ gedrag tot het oplossen van conflicten tussen kinderen. In overleg verzorgt Duwtje in de Rug datgene waar u behoefte aan heeft.
 • informatieavonden voor ouders van hoogbegaafde kinderen
  Samen met Anita Weteringe van SamenHB verzorgt Anoek ontmoetingsavonden “Aangenaam, HB!”Met behulp van stellingen, korte informatiemomenten en veel gelegenheid om kennis te maken met elkaar, zullen we weer merken hoe fijn het is om een hoogbegaafd kind te hebben!
 •  Opvoeden aan de Keukentafel
  Een paar keer per jaar kunnen ouders bij Anoek aan de Keukentafel aanschuiven om onder het genot van koffie thee en de inmiddels beroemde appeltaart alles te delen over opvoeden. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meerdere onderdelen, kunt u het beste contact opnemen via mail of telefoon, voor de meest actuele data en tarieven. Ook handig: Geef de Facebookpagina van  Duwtje in de Rug een Like en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!