Loop je te piekeren?

Iedereen heeft wel eens iets waar hij of zij over kan piekeren. Als het probleem zo groot wordt dat je nergens anders meer aan kunt denken, kan het fijn zijn om er eens met iemand over te praten. Maar ook wanneer er iets kleins is waar je vanaf wilt, of waar je juist beter in wilt worden, kan ik je helpen een oplossing te vinden.

Zo zijn er kinderen die graag af willen van hun duimzuigen, nagelbijten, snoepen, boosheid, onzekerheid, faalangst, enzovoort. Soms heb je ergens last van wat je niet kwijt kunt raken: autisme, dyslexie, AD(H)D. Dan is het fijn als je weet hoe je hiermee goed kunt omgaan!

Ook zijn er kinderen die juist willen leren: hoe je kunt zeggen wat je wel of niet wil, hoe je vrienden en vriendinnen maakt, hoe je makkelijk in slaap komt of hoe je niet meer in je bed plast.

Er zijn ook kinderen die iets heel erg verdrietigs hebben meegemaakt en het moeilijk vinden om daar mee om te gaan, of er gewoon graag over willen praten.

Ik kan jou helpen om iets goeds te verzinnen, zodat je zelf leert wat je kunt doen om je fijn te voelen! Als je bij mij komt, kunnen we erover praten, of we maken tekeningen of bouwwerken, we doen spelletjes, wat jij maar wilt.

Klik maar eens op mijn praktijk om te zien hoe die eruit ziet!