Over Anoek

Ik ben geboren (1976) en getogen in Harderwijk, en heb ruime ervaring opgedaan als leerkracht in zowel regulier als speciaal basisonderwijs en onderwijs aan asielzoekerskinderen.

Omdat ik merkte dat er helaas in iedere groep wel kinderen zijn die niet lekker in hun vel zitten, heb ik de opleiding ‘Integratieve Kindertherapie’ aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (NAvP) in Amsterdam gevolgd. Tijdens de opleiding bouwde ik een praktijk op, om in 2007 afgestudeerd en wel zelfstandig aan het werk te kunnen.

Samen met mijn man en 2 kinderen ben ik in april 2011 teruggekeerd naar Harderwijk. Hier heb ik een lichte en gezellige praktijkruimte aan huis.

Motivatie

Vanaf mijn kleutertijd wilde ik al juf worden! Eenmaal voor de klas merkte ik dat de kinderen die sociaal-emotioneel niet lekker in hun vel zaten, ook moeilijk tot leren kwamen. Logisch, want andere dingen hadden voorrang in hun hoofd! Toen ik hoorde van Integratieve Kindertherapie, paste dat helemaal bij mij. Vooral de verschillende werkvormen spreken me erg aan, net als het gegeven dat de kinderen het wéten, kúnnen en uiteindelijk ook dóen. Tegenwoordig werk ik meerdere dagen in de week met veel plezier in mijn praktijk aan huis in Harderwijk.

Eén van de leukste dingen in zowel mijn werk als leerkracht als tijdens de Integratieve Therapie, is het gezicht van een kind wanneer hij/zij ontdekt dat hij helemaal zelf de oplossing voor een probleem gevonden heeft!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over de therapie, wilt u een vraag over uw kind voorleggen? Ik help u graag! Bel mij op 06-24925130, of stuur mij een bericht met dit formulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag